maso dvou barev dvě porce

maso dvou barev dvě porce - www.colormarket.cz
maso dvou barev dvě porce - www.colormarket.cz
Objednací číslo: cexdvou08
kategorie: Dvouporcová jídla
Dostupnost: na skladě
Nová cena:
169,-
Popis výrobku

maso dvou barev dvě porce

Produkty jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Používá se při přípravě technologie CTP, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována. Doba spotřeby až 3 roky - je  oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové.
EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty do Chorvatska nebo při turistickém výšlapu.
Během přípravy jídel nejsou použity žádné chemické přísady. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny bez chemických konzervantů.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.

Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - přendejte jídlo ze sáčku a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé.
2) Ve vodní lázni - vložte uzavřený sáček do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
3) Přendejte jídlo do hrnce nebo pánve a ohřejte na sporáku
Sáček není možné ohřát v mikrovlnné troubě - jídlo se musí ze sáčku vyndat

Složení:
vepřové maso (16 %), krůtí maso (16 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), žampiony, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), česnek, feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet kvasný, sůl), sůl kamenná, chilli, pepř.
Informace pro alergiky:

neobsahuje alergeny
Hmotnost: 600g

BEZ LEPKU A ÉČEK


Související produkty

rajská omáčka s hovězím masem dvě porce

219,-

rajská omáčka s hovězím masem dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

španělský ptáček dvě porce

239,-

španělský ptáček dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

zbojnické kuře dvě porce

169,-

zbojnické kuře dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

krůta se zelím dvě porce

159,-

krůta se zelím dvě porce, hmotnost 500g, bez lepku a éček

kuřecí po zahradnicku dvě porce

159,-

kuřecí po zahradnicku dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

krůta na slanině dvě porce

169,-

krůta na slanině dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

vepřové na žampionech dvě porce

179,-

vepřové na žampionech dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

boloňská omáčka dvě porce

199,-

boloňská omáčka dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

koprovka s vejci dvě porce

139,-

koprovka s vejci dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

hovězí guláš dvě porce

199,-

hovězí guláš dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

hovězí Stroganov dvě porce

219,-

hovězí Stroganov dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

segedínský guláš dvě porce

169,-

segedínský guláš dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

čočka po orientálsku dvě porce

139,-

čočka po orientálsku dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

brambory se zeleninou dvě porce

79,-

brambory se zeleninou dvě porce, hmotnost 500g, bez lepku a éček

svíčková na smetaně dvě porce

219,-

svíčková na smetaně dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

krůtí ragů s fazolemi dvě porce

189,-

krůtí ragů s fazolemi dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

rýže se zeleninou dvě porce

79,-

rýže se zeleninou dvě porce, hmotnost 500g, bez lepku a éček

jelení ragů dvě porce

189,-

jelení ragů dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

kuře na paprice dvě porce

159,-

kuře na paprice dvě porce, hmotnost 600g, bez lepku a éček

brambory ve slaném nálevu dvě porce

79,-

brambory ve slaném nálevu dvě porce, hmotnost 400g, bez lepku a éček

dušená rýže dvě porce

79,-

dušená rýže dvě porce, hmotnost 400g, bez lepku a éček

[Přeskočit navigaci]

Hledat

Přihlásit se