| Popis výrobku | Roast Turkey marinované krůtí maso
  
Produkty    jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá             pouze    v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo         převářet.    Používá se    při přípravě technologie CTP, kterou je    možné      přirovnat    k známému     zavařování, kdy jsou již  uvařená   jídla      zabalena do  obalu  a za  pomocí     vysoké teploty    sterilována.
  Doba      spotřeby až 10 let -  je   oficiálně       certifikována  Zkušební      laboratoří v Hradci  Králové.
  EXPRES      MENU    nemusíte skladovat      v lednici ani mrazáku.  Jednoduše  je     uskladněte  tam,    kde je      stabilní teplota do +30 °C  a kde    zároveň   nebudou na přímém          slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší     teplotu, např.  během  cesty do          Chorvatska nebo při   turistickém   výšlapu. Během  přípravy jídel      nejsou     použity   žádné  chemické  přísady. Základní   a jedinou      přísadou jsou  vždy       čerstvé 100%  přírodní suroviny bez  chemických      konzervantů.   Pokrmy  jsou bez lepku.
  Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
  Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
  Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - přendejte jídlo ze sáčku a  ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) Ve vodní lázni - vložte uzavřený sáček do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.  3) Přendejte jídlo do hrnce nebo pánve a ohřejte na sporáku
  Sáček není možné ohřát v mikrovlnné troubě - jídlo se musí ze sáčku vyndat    Složení: krůtí prsa (99 %), sůl kamenná, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), barevný pepř. Nutriční hodnoty na 100g: energetická  hodnota kJ 637/152,2kcal,  tuky 2gr, nasycené mastné kyseliny 0,4g,  sacharidy 0,2g - z toho cukry 0g, bílkoviny 37g, vláknina 0g, sůl 0,95g
  Informace pro alergiky: hořčice
  Hmotnost: 150g Vyrobeno: Česká republika
  HOTOVÁ JÍDLA BEZ LEPKU A ÉČEK.
 
 
   |