Popis výrobku | ghí BIO 200ml
Ghí je považováno za nejlepší produkt pro přípravu vařených, pečených a smažených jídel. Jako přečištěné máslo je ghí přirozeně bezlepkové a díky nulovému obsahu laktózy je vhodný i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo Ghí, používané našimi babičkami a profesionály, má tu výhodu, že se na něm dá smažit, aniž by se přepálilo. Ghí také zjemňuje, lze být tedy použito do nejrůznějších zeleninových pomazánek, sladkých moučníků, jako kvalitní základ dušených zeleninových směsí, dále k pečení, vaření a smažení.
10 důvodů, proč je přepuštěné máslo lepší 1.)Díky odstranění mléčné bílkoviny má ghí dlouhou trvanlivost a mohou ho jíst i lidé, kteří mají alergii na laktózu 2.)Obsahuje kyselinu máselnou, která pomáhá udržovat správnou hladinu inzulinu a působí protizánětlivě 3.) Už žádný přepálený tuk! Ghí má vysoký kouřový bod (250°C) 4.)Přepuštěné máslo je bohaté na vitamíny A,D, E a K 5.) Máslo Ghí funguje jako antioxidant 6.) Hodí se i jako mazání na popáleniny či podrážděnou kůži 7.) Ghí se dá namazat i na obličej! Přispívá ke krásnější a zářivější plet 8.) Přepuštěné máslo má zvyšovat kvalitu spermií a vajíček 9.) Je ideální při hubnutí. Snižuje hladinu cholesterolu a kyselina linolová, která je v něm obsažená, podporuje růst svalové hmoty 10.)Ghí chrání a posiluje mozek a nervovou soustavu
Nutriční hodnoty na 100g: energie 3693kJ/882kcal, tuky 99g, z toho nasycené 65g, cukry, vláknina, bílkoviny sůl - 0g
Hmotnost: 313gr Obsah: 200ml Vyrobeno v ČR |