Popis výrobku | sirup Klasik Levandulový 0,2l
Zázvor je totiž tradičním lékem používaným již po staletí v přírodní medicíně. Nejenže jse skvělým bojovníkem proti bacilům, ale můžete ho směle užívat preventivně a posílit tak svou obranyschopnost a imunitní systém.
Čtěte více na:
Zázvor je totiž tradičním lékem používaným již po staletí v přírodní medicíně. Nejenže jse skvělým bojovníkem proti bacilům, ale můžete ho směle užívat preventivně a posílit tak svou obranyschopnost a imunitní systém.
Čtěte více na:
Zázvor je totiž tradičním lékem používaným již po staletí v přírodní medicíně. Nejenže jse skvělým bojovníkem proti bacilům, ale můžete ho směle užívat preventivně a posílit tak svou obranyschopnost a imunitní systém.
Čtěte více na:
Rostlina je oblíbená pro svou typickou vůni. Má řadu léčivých účinků. Levandule má schopnost uklidnit naši mysl a řešit různé stavy, které bychom jinak jen těžko zvládli. Velmi se hodí pro osoby trpící nespavostí. Můžeme ji využít při bolestech hlavy, při návalech horkosti, při třesavce, na problémy s migrénou nebo dokonce na hysterii. Levandule výrazně pomáhá s trávením. Silně stimuluje játra a žlučník, takže ve výsledku omezuje plynatost. Pomůže i při žaludečních obtížích, zejména kolice. Složení:cukr, bylinný extrakt 46,5 % (voda, sušené květy levandule (4,6%), regulátor kyselosti: kyselina citronová). Uchovávání: Skladujte v temnu při teplotě maximálně 25 °C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce. Doporučené užívání: Pro přípravu studených nebo horkých nápojů, míchejte s pitnou nebo minerální vodou v poměru 1:8. Upozornění: Před použitím vhodné protřepat. Případný zákal nebo usazenina je přírodního původu a nemá vliv na kvalitu. Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1187 kJ/279 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 69 g, z toho cukry 69 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g. Sirupy neobsahují alergeny uvedené v seznamu alergenů v příloze č. II k nařízení (EU) č. 1169/2011. Osobám citlivým na danou bylinu sirup nedoporučujeme.
Obsah: 0,2l |