Popis výrobku | jahodový sirup koncentrát
Jahodový sirup je 100 % ovocný produkt bez přidaného umělého cukru a chemických konzervačních látek. Naše sirupy se vyrabí z čerstvě vylisovaného ovoce. Vylisováním ovoce vzniká ovocná šťáva, ze které se postupně odpaří voda a tím vzniká hustý a silný ovocný koncentrát. Na výrobu 1 litru jahodového koncentrátu je tak potřeba 8kg jahod. Jelikož jahodový koncentrát je velmi silný a jahody obsahují malý podíl přírodních cukrů, přidáváme navíc i 100% hroznový koncentrát z vinné révy, který dodá lahodnou sladkou chuť a navíc obsahuje potřebné přírodní cukry Sirup neobsahuje: lepek, gmo, konzervanty, umělá barviva, přidané cukry, umělá sladidla, přidané chemické látky a tedy jsou i bez alergenů. Prospěšnost jahod na naše zdraví: • vitamín C podporuje imunitní systém, vitamín C podporuje imunitní systém, draslík udržuje srdeční rytmus a hladinu soli v krvi • vysoký obsah železa upravuje chudokrevnost a pomáhá proti bolesti hlavy, zácpě, nadýmání, vypadávání vlasů, zpevňuje nehty a léčí bolavé ústní koutky • prevence proti ukládání cholesterolu a při dně, bojuje proti angíně, bohaté na rostlinnou vlákninu a vyprazdňování střev • velký význam hrají při proudění krve v arteriích Složení: 30% jahodový koncentrát, 69,5% hroznový koncentrát z révy vinné, 0,5 % citronový koncentrá Výživové údaje na 100 ml sirupu: Energetická hodnota 1083kJ/255kcal, Tuky <0,1g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 63,2g, z toho cukry 60g, bílkoviny 0,5g, sůl 0,005g Skladování a spotřeba Sirup neobsahuje vodu a proto se v neředěném stavu nezkazí. V chladu krystalizuje podobně jako včelí med, což není na závadu. Teplem se sirup vrátí do tekutého stavu. Stejně tak na závadu není drobná sedimentace na dně (vinný kámen) a zákal, běžná věc u přírodních produktů. Doba trvanlivosti ovocného koncentrátu je 12 měsíců. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Nevystavujte přímému slunci. Obsah: 250ml - 175,-Kč SKLADEM 500ml - 238.-Kč 1000ml - 375,-Kč SKLADEM |