Popis výrobku | jelení ragů dvě porce
Produkty jsou již tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu. Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Používá se při přípravě technologie CTP, kterou je možné přirovnat k známému zavařování, kdy jsou již uvařená jídla zabalena do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilována. Doba spotřeby až 3 roky - je oficiálně certifikována Zkušební laboratoří v Hradci Králové. EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Jednoduše je uskladněte tam, kde je stabilní teplota do +30 °C a kde zároveň nebudou na přímém slunci. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty do Chorvatska nebo při turistickém výšlapu. Během přípravy jídel nejsou použity žádné chemické přísady. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny bez chemických konzervantů.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - přendejte jídlo ze sáčku a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) Ve vodní lázni - vložte uzavřený sáček do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. 3) Přendejte jídlo do hrnce nebo pánve a ohřejte na sporáku Sáček není možné ohřát v mikrovlnné troubě - jídlo se musí ze sáčku vyndat
Složení: jelení maso (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), červené víno, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citron, sůl kamenná, divoké koření. Informace pro alergiky: celer Hmotnost: 600g
BEZ LEPKU A BEZ ÉČEK
|